2007-05-28

Emigracija

Štai ir viskas. Pagaliau nusprendžiau pasakyti "atia" Blogas.lt. Vieną dieną ūmai išgaravo mano tautinis patriotizmas, todėl susikroviau savo virtualias "šmutkes" ir patyliukais išmoviau, kaip koks skalsesnės užjūrio duonos kasnio ištroškęs lietuvis emigrantas ( o gal kaip tūlas kubilius ar kubilas?) į Blogger.com už uždarytų durų palikęs kelis šimtus našlaičiais virtusių mano įrašų.

Prisipažinsiu, atsisveikinti nebuvo labai sudėtinga. Taip, sutinku, kad Blogas.lt nemažai prisidėjo prie internetinių dienoraščių (blogų) populiarinimo mūsų šalyje ir netgi padėjo surengti pirmąją blogerių konferenciją (tiesa, įtariu, kad ne be tiesioginio išskaičiavimo sau, tačiau tai tikriausiai yra savaime suprantama, nes, kaip pasakė tūlas piktadarys iš vieno veiksmo filmo, kurio pavadinimo jau nebeprisimenu ...' there's nothing personal, it's just pure business').

Taigi, pasvėręs visus pros ir cons nusprendžiau, kad arba reikia dėti tašką ir baigti savo internetinio
"žurnalisto" karjerą arba pasiieškoti naujos pastogės, kurios "šeimininkas" būtų svetingesnis, t.y. taip dažnai nebūtų problemų su prisijungimu prie blogo arba paspaudus "Publikuoti", staiga nedingtų ką tik užbaigtas rašyti naujas įrašas (šita nenumatyta, tačiau gana dažnai pasitaikanti Blogas.lt "funkcija" užknisdavo labiausiai). O dar tas juokingas 2 litų mokestis už, atseit, profesionalią blogo versiją, kurios didžiausias privalumas yra tas, kad už tokį menką mokestį "nužudai" įkyrią reklamą. Kadangi nesu labai išrankus, po nedidelių klajonių ir šiek tiek padvejojęs (labai knietėjo išbandyti Typepad.com, tačiau pamatęs mėnesį paslaugos mokestį nutariau, kad dar ne metas) nusprendžiau laikinai (kokiems 200 įrašų) apsistoti Blogger.com.

Komentarų nėra: